torstai 3. kesäkuuta 2010

Käki 4,5%

Käki on Lammin Sahdin kehittämä, makeahko, hedelmäinen täysmallasolut, joka valmistetaan ja pullotetaan Saimaan Panimolla Lappeenrannassa.
Käen mallasseos koostuu ohrasta ja rukiista. Mäski suodatetaan katajapedin läpi, mikä antaa olueen katajaisen aromin. (Lähde ja kuva: www.sinebrychoff.fi)

Kuparinpunainen, heikosti vaahtoava. Tuoksu hedelmäinen, havuinen(?), makeahko. Maku makeahko, pehmeä, aavistus hedelmäisyyttä.

Katajalla maustettu lager, jossa omanlaisensa kevyehkö maku. Ei tästä kyllä kovin paljoa katajan makua irti saa mutta on ihan juotava olut. Riistan seuraksi. Tuskin tulee ostettua toiste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti