maanantai 11. kesäkuuta 2012

Rips Vege Chips

"Rapeat ja kevyesti suolatut kasvislastut" lukee pussin kyljessä. Tässä pussissa pitäisi olla punajuurta, porkkanaa ja palsternakkaa, joten melko "terveellisestä" tuotteesta on siis kyse. Paistorasvana on käytetty auringonkukkaöljyä, joten terveellisempiä vaihtoehtoja ei kovin montaa ole.

Pussin avaamisen jälkeen totean että punajuurta on noin puolet sisällöstä ja nämä vegechipsit vaikuttavat melko kuivilta pintapuolisesti. Ulkonäkö on naposteltavalle tuotteelle ihan ok ja porkkananpalat näyttävät aika kutsuvilta... Tuoksu on punajuurien osalta varsin mieto ja hillitty, missä palsternakalla on runsaan juureksinen tuoksu. Porkkanat tuoksahtavat melko makeilta ja mausteisilta.

Maun puolesta punajuuret ovat hyvin kuivia ja juurevia, mutta mukavan maukkaita siitä huolimatta. Palsternakka on hieman makeampi, ja leppoisan makuinen. Juuri naposteluun sopiva. Porkkanat puolestaan ovat hyvin rapeita, kevyen makeita ja maukkaita!

Kokonaisuutena nämä naposteltavat toimivat oikein hyvin perunalastujen korvikkeena, joskin sitä pussissa mainittua suolaa voisi olla aavistuksen verran enemmän... Ehdottomana bonuspuolena on rasvattomuus, jolloin sormet eivät jätä jälkiä muihin paikkoihin ja niitä ei tarvitse koko ajan pyyhkiä. Voisin kuvitella hankkivani näitä toistekin. Näiden seurassa voisi mennä kevyesti maustettu jogurttidippi ja oluena keveän kesäinen vehnäolut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti