torstai 30. elokuuta 2012

Rips Ruis snack Garlic

Pussi lupaa "aivan uudenlaisen makunautinnon" rukiin ja valkosipulin yhdistävällä pikkunaposteltavalla. Tuotekuvauksen mukaan soveltuu myös mausteeksi salaattiin tai keittoon, mutta tällä kertaa mennään suoraan napostelun ytimeen ja herkut nautitaan "raakana".

Pussia avatessa sieraimiin tulvahtaa runsas valkosipulin tuoksu, joka lupaa melko maistuvaa naposteluhetkeä! Hento rukiin aromi jää hieman jalkoihin tässä, mutta ehkä maku antaa sillekin tilaa. Ulkonäöltään nämä eivät eroa muista Rips-sarjan ruissnackseista, vaan ovat samankaltaisia lyhyehköjä ruispaloja vähäisellä rasvan määrällä ja juuri sopivalla koollaan. Maku on melko täydellinen sekoitus ruista ja valkosipulia, Ruis maistuu enemmän ja valkosipulia on juuri sopiva määrä, ei liikaa mutta riittävästi maistuakseen.

Erittäin mainio napostelupala, jossa kaikki melko pitkälti kohdillaan. Suolaa voisi olla aavistuksen verran enemmän, mutta maistuvat nämä näinkin. Kokonaisuutena nämä ovat pikkunaposteltavien aatelia. (Kuva: http://lukanlusikassa.blogspot.fi/2012/04/tuotetesti-rips-ruis-snack-ja-vege.html)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti