lauantai 11. elokuuta 2012

Rips Ruis snack Jalapeno

Pussin takana mainitaan tulinen jalapeno ja tuotteen mieto tulisuus. Monesta muusta "tulisesta" tuotteesta poiketen tässä on osattu jalapenon oikea kirjoitusasu. Tulisuudesta on tietyt ennakko-odotukset, joskin ainahan tämä voi yllättää...

Jälleen kerran tutun näköisiä ruistikkuja löytyy pussista, tällä kertaa jopa osassa on leivän kuorta mukana! Passelin kokoisia naposteluun, eikä tälläkään kertaa sormet tahriinnu rasvaan tahi suolaan, johtuen kuivasta ja karheasta pinnasta. Pussi tuoksuu melko vahvasti juureksille, mutta en sitä jalapenoon kykene yhdistämään, ei tuoksu kuitenkaan mitenkään huono ole. Maussa tuo tuttu chili jo sitten maistuukin jonkin verran, mutta ei mitenkään tulisesti vaan hieman lämpöä antaen. Lähestulkoon täydellisesti siis! Rukiin ja chilin liitto on tässä tapauksessa erittäin hyvin onnistunut.

Kokonaisuutena nämä ovat todella hyviä naposteluun ja pussi on juuri sopivan kokoinen. Ruistikut puolestaan ovat oikein onnistuneen oloisia suupaloja ja antavat juuri mukavasti makua ja lämpöä. Näitä voi jo suositella! Tulen hankkimaan myös tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti