perjantai 11. helmikuuta 2011

Poppamies Ahjo

Punaisenruskea, melko juokseva ja löysä kastike. Rakenteeltaan kiitettävän tasainen ja sakeahko. Tuoksu voimakkaan pippurinen, pistävän etikkainen ja kaikesta huolimatta melko raikas ja hedelmäinen. Maku on voimakkaan hedelmäinen, kevyen juuresmainen, pippurinen. Polte saapuu hetken kuluttua pistävänä ja melko peittävänä. Tulisuuden saavuttua, maku peittyy melko pahasti sen alle. Poltetta riittää 333.000 scovillen edestä, joten kaikkein tottumattomimmille tämä ei sovi. Vahvuisekseen melko hyvä. Valitettavasti parempiakin kastikkeita löytyy. Todennäköisesti en osta toiste. (Kuva: www.poppamies.fi)

1 kommentti:

  1. Minuakin häiritsee voimakas etikkaisuuus. Ostin poistomyynnistä purkin, jonka Parasta ennen on vielä edessä, mutta paras hedelmäisyys tuntuu jo kadonneet. Kastike on huoneenlämmössäkin tönkköä.
    Näin pahalla maulla pitäisi potkua olla reilusti enemmän. Käytän mieluummin yhtä pahaa blairsin ultra deathia, jota riittää 10 tippaa vähemmän kuin tätä.

    Poppamies on kiitettävän hyvin onistunut luomaan brändin "tamperelaisena chilitalona" vaikka kastikkeet (joista suurin osa huonoja) tulee Costa Ricasta.

    VastaaPoista