lauantai 13. heinäkuuta 2013

Mikkeller Yeast Series 2.0: Brettanomyces Lambicus 6,4%

Tyyppi: Sour ale/Wild ale
Panimo: Mikkeller / De Proefbrouwerij
Lasi nauttiessa: Tulip

Ulkonäkö: Punertavan ruskea, miedosti vaahtoava, vaahto pehmeää ja pienikuplaista, heikon hapokas.

Tuoksu: Keksimäinen, hennon hiivainen, kevyen hedelmäinen (ananas), etäisen kellarimainen.

Maku: Maltainen, hennon keksimäinen, hennon hiivainen, kevyen hedelmäinen, kevyen kellarimainen, kevyen ruohomainen. Suutuntuma hapokas, liukas, notkea. Jälkimaku hiivainen, kuiva, tylppä.

Muuta: Pullossa sakkaa, tuoksu ja maku tasapainossa. Melko maistuva olut, jossa mukavasti maanläheistä tuntua. Kuivahko kokonaisuus, hedelmäisyys pulpahtelee esille aina hetkitellen. Nautiskeluolueksi. Voin ostaa toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti