sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Dunkertons Premium Organic Cider 6,8%

Puolikuiva, samea, hedelmäinen, yrttinen. Alkon nro 932066. (Lähde: Alko Oy)

Kullankeltainen, hieman samea, hiukkasia reilusti. Tuoksussa hapanta omenaa, mehumaisuutta. Maku hapan, kirpeän omenainen, aavistus sakkaisuutta.

Tässä alkaa olemaan jo melkomoisen loistavaa siideriä. Ulkonäöltään sakkaiset siiderit yleensä ovat niitä maistuvimpia, kun sekaan on saatu hedelmälihahiukkasia. Tuoksu lupaa paljon ja maku lunastaa lupaukset. Rapsakka maku melko kuivana ja hapokkaana antaa mukavan omenaista potkua. Dunkertons:in siiderit ovat kaikki luomuomenoista tehtyjä, joten ylimääräisiä kemikaaleja ei tästä löydy. Ostan varmasti toistekin. (Kuva: Oy Sinebrychoff Ab)

2 kommenttia:

  1. Tätä on ilmeisesti vain Alkon tilausvalikoimassa? Katselin, että pitäisi tilata 12 pulloa kerralla, vai voiko muualla päästä maistelemaan?

    VastaaPoista
  2. Tilausvalikoiman tuotehan tuo on, joskin jotkut alkot pitävät tuota ihan hyllyssäkin... Tämän muistaakseni ostin Tampereella sijaitsevan Prisman alkosta.

    Nuo 12kpl taitavat olla alkon sisäisiä tilausmääriä, Henkilökunnan kanssa kun olen keskustellut, niin kyllä tilausvalikoimasta pitäisi onnistua tilaamaan myös yksittäiskappaleita. Jokaisessa alkossa pitäisi olla kansio, jossa kaikki senhetkiset saatavilla olevat tilausvalikoiman tuotteet ovat listattuna. Rohkeasti kysymään vain.

    VastaaPoista