maanantai 26. huhtikuuta 2010

Magners Irish Cider 4,5%

Kuivahko, keskihapokas, kypsän omenainen, hennon tamminen. Alkon nro 788244. (Lähde ja kuva: Alko Oy)

Kevyesti punertavankeltainen, kevyesti hapokas. Tuoksu pistävän hapan, kevyesti omenainen. Maku kevyen omenainen, kuivahko.

Tämä siideri ei oikein osaa vakuuttaa millään osa-alueella. Tuoksu ja maku ovat kyllä mukavasti tasapainossa, mutta ovat kovin kevyitä. Kyllähän tämä ihan siedettävää perussiideriä on, mutta monia parempia on juotu. Mehumaisen olemuksensa kanssa tämä voi kyllä olla ihan hyvä kesäpäiväjuoma. Tuskin tulee toiste ostettua. Hyvä pullokoko.

3 kommenttia:

 1. Itsekään en pidä Magnersista vaikka on olevinaan laadukasta, en jostain syystä muutenkaan pidä kovin monista tammitynnyreissä käytetyistä siidereistä.

  Tulipa muuten mieleeni, että Suomessa usein sekoitetaan irkku-Bulmers (=Magners) ja enkku-Bulmers, joka taas on ihan eri siideri ja varsin hyvää! Sitä parempaa en ole toistaiseksi löytänyt. =)

  VastaaPoista
 2. Joo, kyllä se Bulmers(eng) on melko hyvää... Se odottelee kaapissa "virallista" arviota, vaikka vanha tuttu onkin. Itse olen löytänyt sitäkin parempaa, kannattaa odotella tulevia arvioita...:D

  VastaaPoista
 3. Uskon kyllä senkin että parempia on, itse kun on jämähtänyt vuosiksi lemppareihinsa ja vasta viime aikoina jaksanut taas alkaa maistella uusia tuttavuuksia.

  VastaaPoista