tiistai 9. maaliskuuta 2010

TABASCO® brand: Habanero Sauce & Chipotle Pepper Sauce

Tabasco, tuo kaikkien pippurikastikkeiden äiti, isä ja kaukainen serkku joka on varmasti tuttu kaikille "tulisten mausteiden" ystäville. Perustabasco-kastikkeen ongelma on läpitunkeva etikkaisuus, jonka vuoksi allekirjoittanut ei tule sitä käyttäneeksi.

Pitkään luulin että paras tabasco-kastike olisi ollut mukavasti Chipotlen makuinen, mutta melko mieto Tabasco Chipotle Pepper. Kyseinen kastike on reilusti chipotlen makuinen, hieman lämpöä antava peruskastike (jossa myös etikkaisuus maistuu, muttei niin paljoa kuin perusmallissa). Makunsa puolesta se sopii loistavasti useimpiin liharuokiin, marinadeihin ja muuhun missä vaaditaan lievää savuisuutta.

Vähän aikaa sitten markkinoille saapui kuitenkin tähänastisista tabasco-kastikkeista paras, Tabasco Habanero Sauce. Jos peruskastike on liian tulista, niin ei tämäkään peruskuolevaisille sovi. Potkua on n. kaksi kertaa peruskastikkeeseen verrattuna ja paljaaltaan nautittuna polte tuntuu tottumattomasta varmaan melko ikävälle. Kastikkeessa on mukava habaneron maku, joskaan ei aivan parhaalla mahdollisella tavalla. Silti tämä on miedoista mausteista parhaimpia, mitä on vastaan tullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti